Ευεξία, Προσωπική Ανάπτυξη

Περήφανοι χορηγοί στο πρωτοποριακό camp της Mentoria

Στο πιο καινοτόμο project της εκπαίδευσης, ταιριάζει απόλυτα μια καινοτόμα και υγιεινή διατροφή.
Με μεγάλη μας χαρά, υποστηρίξαμε με τα λειτουργικά τρόφιμα της εταιρείας μας “Better Life Foods”, το πρωτοποριακό camp της Mentoria που φιλοξενήθηκε στο Σχολείο της Φύσης, στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στο camp αναδείχθηκαν μέσα από το παιχνίδι στη φύση και τη βιωματική μάθηση, οι αξίες της αυτογνωσίας, των ανθρωπίνων σχέσεων, του σεβασμού στο περιβάλλον, της επιστήμης, των τεχνών, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας και του εθελοντισμού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του camp της mentoria για αυτή τη μοναδική εμπειρία μάθησης που προσέφεραν στους μικρούς μας φίλους.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας εμπιστευτήκατε για τη διατροφή των παιδιών που φιλοξενήσατε.
Τα τρόφιμα της Better Life Foods είναι βραβευμένα σαν τα πιο υγιεινά στην κατηγορία τους και αποτελούν την καλύτερη επιλογή, για μια ισορροπημένη και λειτουργική διατροφή για μικρούς και μεγάλους.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών του camp.
H εθελοντική δράση της Mentoria με επιτυχία έδωσε ένα ηχηρό παρόν στο summer camp που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο “Σχολείο της Φύσης”, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
Η βιωματική μάθηση στη φύση, η εναλλαγή ρόλων μεταξύ των ενήλικων εκπαιδευτών που έθεταν ερωτήματα πάνω στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ (Agenda 2030) και παιδιών που μετείχαν με δικά τους ερωτήματα στη ροή των κοινών λύσεων, επιβεβαίωσαν τη μετάβαση από το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ και την ανάγκη σύνδεσης για μια ωφέλιμη συνέχεια.
Το ταξίδι της Mentoria διήρκησε έναν μακρύ χειμώνα με συναντήσεις διαδικτυακές όπως επέβαλε ο COVID 19, έτσι ώστε το όραμα μας για μια εκπαίδευση δίχως όρια να μετουσιωθεί πρώτα σε μια σειρά από επιτυχημένες ημερίδες και στη συνέχεια σε μια γιορτή δράσης και βιωματικής μάθησης όπως αρμόζει στην ζωή των παιδιών μας. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε γεμάτοι που ενεργήσαμε με σταθερότητα στο φως του οράματός μας για μία Εκπαίδευση Δίχως Όρια.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που δίχως αυτούς, θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιήσουμε αυτό το Summer Camp.
Το Σχολειό της φύσης για την φιλοξενία, την Βιομηχανία γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ που κάλυψε τις ανάγκες μας για γάλατα, τυρία, χυμούς, γιαούρτια, την εταιρία Μάκβελ για τα μακαρόνια, απ’ τα περιβόλια του Βεζύρογλου – Vezyroglou Farm για τις σαλάτες, την εταιρία Agrino για το ρύζι, όσπρια, ρυζογκοφρέτες,
την εταιρία Better Life Foods για τα μπιφτέκια, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, vegan μπισκότα, κα, την Feel Safe Insurance για την ασφάλιση των παιδιών, την SMK Group για τις μπλούζες των παιδιών, την Μαρια Αρτεμακη Ψαρρα για τις τσάντες και τις μπαντάνες των παιδιών, την ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” για τα εκπαιδευτικά παιχνίδια στην θάλασσα και τον βιντεολήπτη μας Νίκο Κυριαζή.
Όλα τα μέλη της Mentoria νιώθουμε ευγνώμονες για όσα προσφέρατε προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το project! www.mentoria.gr #mentoria #MentoriaYouth #SummerCamp #Education

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ

mentoria infos: www.mentoria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *