Είστε επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης;
Δώσε στην επαγγελματική σου δραστηριότητα τη μέγιστη διατροφική αξία.
Δημιούργησε μαζί μας το πιο γευστικό και θερμιδομετρημένο healthy diet menu και προσέλκυσε με την πιο ευέλικτη healthy πρόταση την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για πραγματικά υγιεινή διατροφή. Μάθε πως στα 2 παρακάτω video παρουσίασης των προϊόντων μας από τον κλινικό διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη.
Η φάρμα μας
Η φάρμα Χαρτάκη ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υγιεινή και βιώσιμη διατροφή με λειτουργικά τρόφιμα από άπαχο κρέας της καθετοποιημένης μονάδας μας στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Ακολουθούμε σύγχρονες κτηνοτροφικές μεθόδους, προσαρμοσμένες στις δικές μας απαιτήσεις, δίνοντας έμφαση στη διατροφή των ζώων, η οποία αποτελείται από δημητριακά όπως καλαμπόκι, σιτάρι, πίτουρα, κριθάρι που εμείς κόβουμε και επεξεργαζόμαστε. Η αγάπη μας για υγιεινή διατροφή, για διαφοροποίηση και καινοτομία μας οδήγησε στη δημιουργία της σειράς υγιεινών τροφίμων “Better Life Foods”.
Better Life Foods
Τα προϊόντα της σειράς Better Life, είναι βραβευμένα σαν τα πιο υγιεινά τρόφιμα στην κατηγορία τους, έχουν φάκελο ευρεσίτεχνίας για την αντικατάσταση του λίπους και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον υψηλότερο δείκτη θρεπτικής αξίας. Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, trans λιπαρά και είναι εμπλουτισμένα με υπερτροφές, φυτικές ίνες και Ω3. Η υγιεινή γκάμα μας περιλαμβάνει καινοτόμα light τρόφιμα από άπαχο αργοψημένο κρέας της φάρμας μας και vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως σαλάτες, σάντουιτς, πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες και cookies με superfoods.
blfoods xondriki
Ο κατάλογος για επαγγελματίες της Better Life Foods απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγιεινής διατροφής, της άθλησης και ευεξίας, σε σχολεία, σε κυλικεία, σε γραφεία και σε χώρους εστίασης που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες και στο προσωπικό τους την απαραίτητη ενέργεια για την αποδοτική συνέχιση και ολοκλήρωση της εργασίας τους με βραβευμένα τρόφιμα υψηλού δείκτη θρεπτικής αξίας, και παράλληλα να αναδείξει την αξία της υγιεινής διατροφής.
Functional Products-page-001
Special Meal Products-page-001

Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής. Τα BL προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

BLFOODS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν σας ενδιαφέρει η χονδρική πώληση, για συγκεκριμένο τομέα ή για κάποια από τα είδη του καταστήματος μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία, με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μία σύντομη περιγραφή αυτού που σας ενδιαφέρει. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Β2Β ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ