Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Ακολουθώντας πιστά το γνωμικό “είμαστε ότι τρώμε”, δημιουργήσαμε μια γκάμα τροφίμων με μέγιστη θρεπτική αξία από ελληνικό άπαχο φρέσκο κρέας. Η σειρά “Better Life Foods” περιλαμβάνει τα πιο υγιεινά άπαχα τρόφιμα που αυξάνουν τη θερμογένεση και το μεταβολικό ρυθμό. Ο συνδιασμός πρωτεϊνών, τζίντζερ, φυτικών ινών, βρώμης, Ω3, καθώς και η απουσία ζωικού λίπους στη διατροφή μας, είναι αποδεδειγμένο πως διεγείρουν το μεταβολικό ρυθμό και βοηθούν στο αδυνάτισμα, καθώς παράλληλα μας δίνουν ταχύτερο και πιο έντονο αίσθημα κορεσμού. Τα προϊόντα της σειράς “better life super nutritional foods”, είναι έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο ζέσταμα, γιατί είναι ψημένα με τον πιο υγιεινό τρόπο θερμικής επεξεργασίας (στον ατμό ). Είναι εμπλουτισμένα με ελληνικές φυσικές υπερτροφές, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών. Τα προϊόντα μας δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε όλο το φάσμα των καταναλωτών που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αφού για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και τόσο προσιτό. Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, φοσφωρικά άλατα και γλουταμινικό μονονάτριο.  

Τα προϊόντα  “Better Life” , προσδοκούμε να γίνουν η βασική επιλογή ακόμα και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών. Από την τρυφερή ηλικία των παιδικών χρόνων μέχρι τη δύσκολη ηλικία των αγαπημένων μας παππούδων. Εμπιστευτείτε μας τη διατροφή σας και δείτε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιλογής σας.

Στο e-shop μας εκτός από τα «Super Nutritional Foods», μπορείτε να βρείτε και το μοναδικό ηλεκτρονικό κρεοπωλείο στην Ελλάδα με προϊόντα μόνο από άπαχα εγχώρια κρέατα της φάρμας Χαρτάκη, αλλά και μια μεγάλη γκάμα υγιεινής και βιολογικής διατροφής καθώς και πολλές επιλογές ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής με φυσικά καλλυντικά, οικολογικά καθαριστικά και πολλά άλλα.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Το όραμα μας δεν σταματάει στην παραγωγή μιας γκάμας προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Αντιθέτως απλώς ξεκινάει από εκεί. Το brand BL δημιουργήθηκε απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Better Life. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής. Δραστηριότητες που αποδεδειγμένα οδηγούν σε ευεξία, για πρώτη φορά θα επιβραβεύονται μέσω του site μας, με απώτερο σκοπό να βλέπουμε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά υγιείς ανθρώπους, χαμογελαστούς και απαλλαγμένους από ανούσια άγχη και προβληματισμούς. Τα BL προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.