Άθληση, Ευεξία, Προσωπική Ανάπτυξη, Υγιεινή Διατροφή, Ψυχαγωγία

Απλές συμβουλές για μια καλύτερη ζωή

Η αγαπημένη μας μασκότ, ο Σοφός Πίθηκος , θα αναδεικνύει μέσα απο το blog του, όλους τους τρόπους που μπορούν να επιφέρουν την καλύτερη εκδοχή της ανθρώπινης υπόστασης.
Γειά σας φίλοι μου.
Μέσα από αυτό το blog, θα μας δίνεται η ευκαιρία να αναδεικνύουμε όλα όσα μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε την καθημερινότητα μας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.
Το πρίσμα που θα μας δείξει το μεγαλείο της απλότητας και του τρόπου άντλησης απόλαυσης, μέσα από κάθε ξεχωριστή στιγμή που βιώνουμε είτε μεμονωμένα, είτε σαν μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Κάθε φορά λοιπόν που θα αφήνετε τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά, τις ώρες και τις μέρες να γλιστράνε μέσα από τα χέρια σας, προσπαθήστε να θυμάστε πως είναι δώρα που περιμένουν να τα ανοίξετε και να βρείτε μέσα τους χαρά, συγκίνηση, απόλαυση και λίγη νεραϊδόσκονη, για να μετατρέψετε κάθε αρνητικό συναίσθημα, σε εφαλτήριο αφύπνισης και εξέλιξης. Είναι η ίδια νεραϊδόσκονη που μπορεί να μεταμορφώσει έναν απλό πίθηκο σε ένα σοφό πίθηκο και μια απλή ζωή σε μια καλύτερη ζωή. Το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού “Ν’ αγαπάς”, είναι το αγαπημένο μας ακούσμα. Σας συμβουλεύω λοιπόν να σιγοτραγουδάτε σε κάθε δύσκολη στιγμή σας, τους γεμάτους νόημα στίχους του και να σφυρίζετε στο ρυθμό του, μπροστά σε κάθε πρόσκαιρη αναποδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *