Ευεξία, Υγιεινή Διατροφή, Ψυχαγωγία

Ταξίδια στη γεύση

Εμπειρίες, εικόνες, αρώματα, μαγεία, μουσική, αναμνήσεις, νέες γνωριμίες, έρωτας, γάμος, επαναπροσέγγιση της ίδιας της ζωής. Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Τα ταξίδια.

Ο πολυταξιδεμένος άνθρωπος είναι αυτός που προσεγγίζει την πεμπτουσία της ζωής με τον καλύτερο τρόπο. Το imagination travel θα είναι μαζί μας με όμορφες συμβουλές και άρθρα για να εξασφαλίσει στα ταξίδια μας τη συνταγή της επιτυχίας. Η ίδια η ζωή άλλωστε είναι ένα όμορφο ταξίδι. Το ομορφότερο απο όλα. Γεμίστε λοιπόν τις βαλίτσες σας με χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία και φύγαμε.

Πόσοι από εσάς είστε λάτρεις του καλού φαγητού; Αν μπορούσαμε να σας δούμε σίγουρα πολλοί θα είχατε σηκώσει “πηρούνια” τώρα! Πάντως μια και πιάσαμε αυτή την κουβέντα just for info … να σας ενημερώσουμε ότι σχεδόν όλοι οι πελάτες μας όταν έρθουν να μιλήσουμε για κάποιο ταξίδι που δεν έχουν ξαναπάει μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουν είναι για την τοπική κουζίνα και τις ιδιαίτερες γεύσεις του εκάστοτε προορισμού!

Για πολλούς βέβαια αυτό είναι κάτι το φυσικό μια και σαν Έλληνες δίνουμε μεγάλη έμφαση στην γεύση και έχουμε μία από τις καλύτερες “κουζίνες” του κόσμου! Αυτό μας το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο πολλοί από τους πελάτες μας από το εξωτερικό … παρόλα αυτά όταν οι Έλληνες ταξιδεύουν στον κόσμο πάντα “ψάχνονται” για γεύσεις και νέες εμπειρίες που θα εξιτάρουν ευχάριστα τον ουρανίσκο τους!

Γαστρονομικά διάσημα στέκια υπάρχουν πολλά σε όλες τις πόλεις και πλέον στις μέρες μας, το internet βοηθάει προς αποφυγή κακών επιλογών μια και είναι πολύ εύκολο πλέον να γράψεις σχόλια και εντυπώσεις !

Έτσι πριν από κάθε ταξίδι καλό θα ήταν να κάνετε ένα τσεκάρισμα μέσω διαδυκτίου και να μαζέψετε πληροφορίες για εστιατόρια και μέρη που πουλούν τρόφιμα αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πειραματίζονται με συνταγές στα ταξίδια τους!

ΙMAGINATION TRAVEL – ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σαρανταπόρου 48, 121 34 Περιστέρι
ΑΦΜ: 044076784 ΔΟΥ: Α΄ Περιστερίου
Τηλ: 210 5775777 Fax: 2105751962

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *