Μη κατηγοριοποιημένο

Παρουσίαση των προϊόντων της “Better Life Foods”

Με αφορμή τη βράβευση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των προϊόντων υγιεινής διατροφής της Better Life Foods, από τα #healthydietawards, πραγματοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στον φιλόξενο χώρο της Barista Academy “Coffee Expert” του κυρίου Παναγιώτη Νίκα η παρουσίαση της πλήρης γκάμας των προϊόντων Better Life της Φάρμας Χαρτάκη.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Λάμπρος Χαρτάκης (ιδιοκτήτης της Φάρμας) η Σοφία Ελευθερίου και ο Μάνος Δημητρούλης (εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρείας – κλινικοί διατροφολόγοι) καθώς και ο τεχνολόγος τροφίμων Γιώργος Ελευθερίου του συνεργαζόμενου ιατρικού γραφείου επίβλεψης των προϊόντων της Better Life. Την εταιρεία τίμησε με την παρουσία του και περιορισμένος λόγω covid, αριθμός προσκεκλημένων που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγιεινής διατροφής και της άθλησης, όπως ο εκδότης του #irun Αργύρης Κριθαρούλας.

Στην εκδήλωση επισημάνθηκε η αξία της υγιεινής διατροφής και παρουσιάστηκε η δυνατότητα ευέλικτης εφαρμογής και αξιοποίησης της, μέσω των λειτουργικών προϊόντων της better life foods.

Θυμίζουμε πως τα προϊόντα της σειράς Better Life, είναι βραβευμένα σαν τα πιο υγιεινά τρόφιμα στην κατηγορία τους με 5 συνολικά βραβεία στα #healthydietawards, έχουν φάκελο ευρεσιτεχνίας για την αντικατάσταση του λίπους και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον υψηλότερο δείκτη θρεπτικής αξίας. Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, trans λιπαρά και είναι εμπλουτισμένα με υπερτροφές, φυτικές ίνες και Ω3.
Η υγιεινή γκάμα, περιλαμβάνει καινοτόμα light τρόφιμα από άπαχο αργοψημένο κρέας της καθετοποιημένης φάρμας Χαρτάκη, vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως σαλάτες, σάντουιτς, πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες, light γλυκά και cookies με superfoods.

H εταιρεία απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγιεινής διατροφής της άθλησης και ευεξίας, σε σχολεία, σε κυλικεία, σε γραφεία και σε χώρους εστίασης που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες και στο προσωπικό τους τρόφιμα υψηλού δείκτη θρεπτικής αξίας και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της υγιεινής διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://blfoods.gr/xondriki/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *