Κοινός μας στόχος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω του αθλητισμού, της υγιεινής διατροφής και της διαρκούς επιμόρφωσης. Με αφετηρία τη θετική μας ενέργεια, το χαμόγελο και τη δίψα για δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, σας συστηνόμαστε και σας βεβαιώνουμε πως μαζί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό σας.
ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Διατροφολόγος

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία εξειδικεύεται στη διατροφική αντιμετώπιση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή (σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμία, υπέρταση, παχυσαρκία, νεφρικές, γαστρεντερικές νόσοι κά), αλλά και στην διατροφική υποστήριξη υγιών ατόμων για πρόληψη των νοσημάτων φθοράς. Θα μοιράζεται μαζί μας διατροφικά μυστικά υγείας, νόστιμες θρεπτικές συνταγές & διατροφικές προτάσεις ομορφιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

site: www.diatrosofia.gr
e-mail: info@diatrosofia.gr

Εθνικού Στρατού 6
Άνω Κηφισιά
Τ.Κ. 145 62
Τηλ: 210 6200990

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Κηφισιάς με Άριστα 19,5 και κατά την εισαγωγή της στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε τη πρώτη θέση εισαγωγής κατά σειρά επιτυχίας. Για αυτήν της τη διάκριση έλαβε την πρώτη της υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), καθώς κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε 3 επιπλέον υποτροφίες από το ίδιο ίδρυμα. Κατά το τέταρτο και τελευταίο έτος σπουδών της συμμετείχε στην υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε τέσσερα διαφορετικά Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας μας και εκπόνησε την Πτυχιακή της Διατριβή (Άριστα 10). Κατά την αποφοίτηση από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αρίστευσε (Άριστα 9,1) και πρώτευσε μεταξύ των υπολοίπων. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών της εξασφάλισε υποτροφία του Χαροκοπείου Ιδρύματος για τα δύο μετέπειτα χρόνια Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένης Διατροφής – Διαιτολογίας στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Κλινικής Διατροφής. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αγωγής και Προαγωγής Υγείας για μαθητές Γυμνασίου (Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence), χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρμοδιότητα την οργάνωση και υλοποίηση Προγράμματος Διατροφικής Παρέμβασης και εκπόνησε τη μεταπτυχιακή της διατριβή (Αριστα 10). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με Άριστα 9. Από την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών και έπειτα δουλεύει παρέχοντας υπηρεσίες Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, ενώ από τον Ιούνιο του 2007 λειτουργεί το δικό της ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο “ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ”. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων και έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει μέρος από το ερευνητικό της έργο σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Παράλληλα, αρθρογραφεί σε ποικίλης ύλης περιοδικά και στον ημερήσιο τύπο, συμμετέχει ως προσκεκλημένη σε ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές δίδοντας διατροφικές συμβουλές και έχει κληθεί ως ομιλήτρια σε αρκετές ενημερωτικές εκδηλώσεις τόσο για το κοινό όσο και για επιστήμονες υγείας. Από το 2008 έως το 2010 διετέλεσε Ειδική Γραμματέας Συνδικαλισμού και Οργάνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και ταμίας της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος για τα έτη 2009-2010 .

Λεωνίδας Καραϊσκος

Λεωνίδας Καραϊσκος

Καθηγητής Φυσικής αγωγής, Msc, Κινησιοπαιδαγωγός, εμψυχωτής ομάδων

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις βασικές σπουδές μου στη Φυσική Αγωγή (ΣΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ) και τις μεταπτυχιακές -μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης- στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο  Θράκης. Επίσης, ολοκλήρωσα διετή εκπαιδευτικό κύκλο στη μουσικοκινητική αγωγή και εξάμηνη εκπαίδευση αθλητικού μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.  

Λόγω των τομέων ευθύνης μου είχα τη δυνατότητα να ταξιδέψω σε πολλούς προορισμούς του κόσμου, να συλλέξω εμπειρίες και να επικοινωνήσω με πολλούς ανθρώπους έχοντας κοινή γλώσσα την εκπαίδευση, το βόλεϊ. τις ψυχοκινητικές δεξιότητες, τις σύγχρονες κινησιοπαιδαγωγικές μεθόδους,  τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και τη συναισθηματική νοημοσύνη.
Όλα αυτά τα χρόνια έχω τη χαρά να επικοινωνώ εκπαιδεύοντας μέσω σεμιναρίων, ημερίδων και ομιλιών νέες γενιές συναδέλφων σε εναλλακτικές μεθόδους και προσεγγίσεις άθλησης, αναπτυξιακών ηλικιών όντας εισηγητής σε Πανελλαδική εμβέλεια από τον Έβρο έως τη Κρήτη και τη Ρόδο.

​Παράλληλα και με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω ως ομιλητής σε συναντήσεις γονέων και νέων αναπτύσσοντας θέματα προσωπικής ενδυνάμωσης και προσέγγισης-κατάκτησης προσωπικών ή ομαδικών στόχων.

Την παρούσα περίοδο είμαι αφοσιωμένος στο ρόλο του Υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας και στην υποστήριξη του έργου των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερος εκπαιδευτικός στόχος η δημιουργία νέων κινησιοπαιδαγωγικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Φυσικής αγωγής για το σύγχρονο σχολείο προς ενίσχυση συμμετοχής, επικοινωνίας, δημιουργικότητας και χαράς των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό έχω δημιουργήσει εκπαιδευτικές πλατφόρμες για τα μαθήματα του βόλεϊ (epaizovolley.weebly.com και volleon.com) καθώς και της κολύμβησης (e-swimming.weebly.com).

​Ας μείνουμε συντονισμένοι, θα είναι χαρά μου!

Βάσω Γαλανού

Βάσω Γαλανού

Προπονήτρια στίβου

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

Ο στίβος της διαδρομής της ζωής είναι σίγουρα ο πιο δύσβατος και ο πιο απαιτητικός απο όλους τους στίβους που έχουμε τρέξει.
Η σωστή όμως προσέγγιση του αθλητισμού και ειδικότερα του τρεξίματος απο την παιδική μας ηλικία, είναι αυτή που θα γυμνάσει εκτός απο τους μύες μας και το μυαλό μας, ώστε να εκπαιδευτούμε κατάλληλα για τα καθημερινά μας προβλήματα, να μεγιστοποιήσουμε τις αντοχές μας και να μην τα παρατάμε με το πρώτο λαχάνιασμα. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας την προπονήτρια στίβου του ΟΦΚΑ Περίστερίου, Βάσω Γαλανού για να μας καθοδηγεί με τις πολύτιμες συμβουλές της.

Οι αθλητές της έχουν φέρει διακρίσεις και επιτυχίες  σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Σκοπός και όραμα της, η ενασχόληση όλο και περισσότερων παιδιών με τον αθλητισμό.

Μέσο επίτευξης ο ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στον οποίο δραστηριοποιείται με απόλυτη αφοσίωση τα τελευταία χρόνια.

Ηλίας Καραπιπέρης

Ηλίας Καραπιπέρης

Προπονητής ποδοσφαίρου και ζωής

Ο Ηλίας Καραπιπέρης είναι προπονητής ποδοσφαίρου και ζωής.

Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ακαδημίας ποδοσφαίρου “Νικητές”

Μέσω του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, η ακαδημία του στοχεύει στην ανάδειξη ηθικών αξιών, όπως συνεργασία, αυτοπεποίθηση, ενσυναίσθηση, επιμονή και δίψα για διά βίου μάθηση.

Η γαλούχηση και η δημιουργία πραγματικών νικητών της ζωής μέσα από καινοτόμα αθλητικά προγράμματα και δραστηριότητες, τον έχουν  αναδείξει σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

infos: https://winnersclub.gr/

Instagram: https://instagram.com/ilias_karapiperis?utm_medium=copy_link

Κέντρο λογοθεραπείας – εργοθεραπείας Ανάπτυξη Λόγου & Μάθησης

Κέντρο λογοθεραπείας – εργοθεραπείας Ανάπτυξη Λόγου & Μάθησης

Κέντρο λογοθεραπείας - εργοθεραπείας Ανάπτυξη Λόγου & Μάθησης

Κέντρο λογοθεραπείας – εργοθεραπείας Ανάπτυξη Λόγου & Μάθησης

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, βασισμένο στην πολυετή του πείρα, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου λογοθεραπείας – εργοθεραπείας Ανάπτυξη Λόγου και Μάθησης στις Αχαρνές είναι οι ακόλουθες:

Φιλαδελφείας 26 & Κωνσταντινουπόλεως

136 71 Αχαρνές (Μενίδι)
(Έξοδος 7, Αττική οδός)

Τηλέφωνο: +302102405684

Fax: +302102405684

Σοφός Πίθηκος

Σοφός Πίθηκος

Better Life ambassador
Ο Serentip, ο αγαπημένος μας σοφός πίθηκος είναι η μασκότ μας. Ο καλός μας αυτός φίλος, θα είναι μαζί μας σε όλη τη διαδρομή, για να μας δίνει διατροφικές συμβουλές, κουράγιο και να μας διασκεδάζει με τις όμορφες και διδακτικές του ιστορίες, βγαλμένες μέσα από τη ζούγκλα του ανθρώπινου πολιτισμού.
Αντίθετα με τα άλλα αδελφάκια του τα τρία σοφά πιθηκάκια που δεν μιλάνε δεν ακούν και δεν βλέπουν τίποτα,  κλείνοντας το στόμα τους τα αυτιά τους και τα μάτια τους, ο Serepint βλέπει, ακούει και μιλάει όσο πρέπει. Αυτές είναι οι βασικές συμβουλές του προς όλους μας για μια ευτυχισμένη ζωή.
-ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΝΕΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ
-ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ
-ΤΡΑΦΕΙΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
-ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ
-ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
-ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
-ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
-ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
-ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ
-ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ
-ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  
Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα λόγια του αφού είναι σοφός αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως δεν παύει να είναι πίθηκος.
Λίνα Μπένου

Λίνα Μπένου

Φιλόλογος - συγγραφέας

Η Λίνα Μπένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε παιδαγωγικά σεμινάρια στην Αθήνα και τη Λιόν της Γαλλίας. Έχοντας επί σειρά ετών εργαστεί ως καθηγήτρια Γαλλικών σε φροντιστήρια και ΙΕΚ, ως συνεργάτης στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Περιστερίου και ως αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή.
Το πρώτο της μυθιστόρημα, βραβευμένο σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό και διακεκριμένο από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων με τίτλο “Το τραγούδι της γιαγιάς”, που αφορά στους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια» και βρίσκεται ήδη στη δεύτερη έκδοση.
Αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και το νέο της μυθιστόρημα.
Επίσης, συμμετέχει στο μουσικό παραμύθι με τίτλο «Γιορτή στη Φάρμα», έχοντας αναλάβει τη συγγραφή του. Πρόκειται για ένα βιβλίο – cd, το οποίο περιλαμβάνει αφήγηση και 12 παιδικά τραγούδια σε μουσική Θάνου Μπένου και στίχους Νίκου Μαρουλάκη, ερμηνευμένα από γνωστούς καλλιτέχνες. Με τη βοήθεια της θα ανακαλύψουμε μεταξύ άλλων, τα οφέλη που μας προσφέρει η ενασχόληση μας με τα βιβλία και θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον μας για το πιο συναρπαστικό και ασφαλές μέσο των ομορφότερων ταξιδιών του μυαλού και της φαντασίας μας. Το βιβλίο. Τον καλύτερο personal trainer του νου.

Μάνος Δημητρούλης

Μάνος Δημητρούλης

Kλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Ο Μάνος Μ. Δημητρούλης είναι Kλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Kλινικής Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση. Από το 2002 έως το 2004 διατέλεσε κατά σειρά γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος των φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από το 2004 έως το 2006 απασχολήθηκε στο εργαστήριο Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από το 2004 έως το 2007 ήταν υπεύθυνος της Διαιτολογικής ομάδας της αλυσίδας Γυμναστηρίων Joe Weider έχοντας υπό την εποπτεία του 20 διαιτολόγους. Από το 2005 εμφανίζεται σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, δίνοντας διατροφικές συμβουλές, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Από τον Αύγουστο του 2007 διατηρεί Γραφείο Διατροφικής Υποστήριξης στην Γλυφάδα και ιδρύει την εταιρία dietstories.  Από το 2013 το διαιτολογικό γραφείο του dietstories μεταφέρεται στην Άνω Γλυφάδα, σε μεγαλύτερο, νεόδμητο χώρο και ξεκινά συνεργασία με 2 γυμναστήρια, των οποίων τους ασκουμένους παρακολουθεί αποκλειστικά ο ίδιος.

Mετά από πολλά χρόνια προσωπικής εφαρμογής προσεκτικής διατροφής, πολλών ταξιδιών και γαστρονομικών εμπειριών, ο Μάνος Δημητρούλης ενσωματώνει στα διαιτολόγια του ισορροπημένες συνταγές μαγειρικής, μετατρέποντας τη διατροφή και την απώλεια βάρους σε ευχάριστη και μοναδική εμπειρία. Το 2014 φτιάχνει το δικό του κανάλι συνταγών στο youtube στην προσπάθεια του να επιμορφώσει τον κόσμο και να τον βοηθήσει να μαγειρεύει υγιεινά και ταυτόχρονα νόστιμα.

Από το 2015 ξεκινά να παραδίδει σεμινάρια υγιεινής διατροφής και μαγειρικής, ενώ μέσα στο 2016 ανοίγει νέο διαιτολογικό γραφείο στο κολυμβητικό κέντρο του ΟΑΚΑ και ξεκινά συνεργασία με γυμναστήρια του συγκροτήματος.

Το Μάιο του 2016 εκδίδει το πρώτο βιβλίο με πάνω από 100 έξυπνες συνταγές υγεινής μαγειρικής πλαισιωμένες από διατροφική ανάλυση και σε μορφή καθημερινού διαιτολογίου, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η γευστική απόλαυση δε χρειάζεται να θυσιάζεται στο βωμό της υγιεινής διατροφής.

Από τον Ιούνιο του 2017 ξεκινά συνεργασία με την ομάδα πόλο του Παναθηναΐκού και με άλλους αθλητικούς συλλόγους που προπονούνται στο ΟΑΚΑ. Από το Φεβρουάριο του 2018 αναλαμβάνει τη διαιτολογική παρακολούθηση των αθλητών της εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

Σκοπός του dietstories ήταν και πάντα είναι η παροχή επιστημονικής βοήθειας σε άτομα που χρήζουν διατροφικής αντιμετώπισης.

Θάνος Μητσάκος

Θάνος Μητσάκος

Καθηγητής φυσικής αγωγής Προπονητής Tae Kwon Do

Ο προπονητής Θάνος Μητσάκος έχει υπάρξει αθλητής αρκετών εθνικών διακρίσεων στο χώρο του Ταεκβοντο ανα τα χρόνια. Είναι απόφοιτος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα ‘‘Άσκηση και Υγεία’’, αλλά και του Δ.Ι.Ε.Κ Τρικάλων με ειδικότητα Β.Φυσικοθεραπείας. Κατέχει επίσης εξειδίκευση στην ‘’Άσκηση σε γυμναστήριο & Οργάνωση – Διοίκηση αθλητισμού’’ και τίτλους παρακολούθησης εναλλακτικών μορφών άσκησης και μουσικοκινητικών προγραμμάτων για προσχολικές και σχολικές ηλικίες. Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας, ταυτόχρονα είχε την τιμή να εργαστεί ως μέλος προπονητικών ομάδων σε συλλόγους Ταεκβοντο με τεράστιες διακρίσεις αθλητών όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας λοιπόν την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και γνωριμίες με αξιοσημείωτες ομάδες του χώρου, επιθυμεί να προσφέρει ότι καλύτερο δύναται στην αθλητική κοινωνία της πόλης και να ωθήσει τους ανθρώπους να αγαπήσουν την άσκηση και το Ταεκβοντο, ελπίζοντας πως θα λειτουργήσει θετικά στην προαγωγή της αθλητικής παιδείας σε γενικό επίπεδο και στην επίτευξη κορυφαίων διακρίσεων σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Είναι εμπνευστής και ιδιοκτήτης του συλλόγου Ταεκβοντο “Dojang” στο Άργος, που δημιούργησε με βασικό σκοπό τη σταδιακή ένταξη των ασκουμένων στον υγιή αθλητισμό και την υπεύθυνη διαπαιδαγώγηση των νεαρών ηλικιών μέσω σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων και επιστημονικής κατάρτισης.

Εμπιστευτείτε τον και δώστε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Ταεκβοντο!

Infos https://dojang.gr/taekvonto/

 

Imagination Travel

Imagination Travel

Ταξιδιωτικός σύμβουλος. Οργανωτής αθλητικών & ψυχαγωγικών επισκέψεων στη φάρμα μας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εμπειρίες, εικόνες, αρώματα, μαγεία, μουσική, αναμνήσεις, νέες γνωριμίες, έρωτας, γάμος, επαναπροσέγγιση της ίδιας της ζωής.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Τα ταξίδια.

Ο πολυταξιδεμένος άνθρωπος είναι αυτός που προσεγγίζει την πεμπτουσία της ζωής με τον καλύτερο τρόπο.

Το imagination travel θα είναι μαζί μας με όμορφες συμβουλές και άρθρα για να εξασφαλίσει στα ταξίδια μας τη συνταγή της επιτυχίας. Η ίδια η ζωή άλλωστε είναι ένα όμορφο ταξίδι. Το ομορφότερο απο όλα. Γεμίστε λοιπόν τις βαλίτσες σας με χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία και φύγαμε.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Imagination Travel & Holidays ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Αντώνιο Παππά με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Με τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, τη μεθοδική εργασία, τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και την μεγάλη προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ταξιδιωτικό κοινό, έχουμε καταφέρει να συμπληρώσουμε μία εικοσαετία επιτυχημένης λειτουργίας και να κερδίσουμε μια αξιόλογη θέση στον ελληνικό τουρισμό, την οποία και αξιοποιούμε για το συμφέρον των πελατών μας.

Οι πολύχρονες και άριστες σχέσεις μας με όλες τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες μας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας στην εξασφάλιση των οικονομικότερων και ποιοτικότερων λύσεων για τα ταξίδια σας. Οι on line συνεργασίες μας με τους καλύτερους agents του εκάστοτε προορισμού είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εργασίας και έρευνας με μόνο σκοπό να πραγματοποιούμε ΣΩΣΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα ταξίδια που ονειρεύεστε!

Η εταιρία μας έχοντας σαν δεδομένο ότι απευθύνεται σε ένα σύγχρονο κοινό με νέες ανάγκες και απαιτήσεις φροντίζει πάντα για την σωστή και συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της τόσο του μόνιμου όσο και του εποχιακού έχοντας σαν στόχο να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την σωστή, γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας.

Με σεβασμό στις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις γρήγορες εξελίξεις της εποχής που ζούμε, τελειοποιούμε συνεχώς το σύστημά μας στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ανά τον κόσμο για νέες ιδέες που θα μας κρατήσουν πρώτους στην προτίμησή του ταξιδιωτικού κοινού.

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στην καρδιά της Δυτικής Αττικής, το Περιστέρι, σε ιδιόκτητα κτίρια (ισόγειο & 2ος όροφος) στην οδό Σαρανταπόρου 48 και η εταιρία είναι μέλος του τουριστικού οργανισμού HATTA.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• Οργανωμένα Ταξίδια
• Μεμονωμένα Ταξίδια
• Κρουαζιέρες
• Εξωτικά & γαμήλια ταξίδια
• Ταξίδια συλλόγων
• Ξενοδοχεία
• Κρατήσεις on line
• Bonus club πελατών

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

• Ανάπτυξη
• Ποιότητα
• Καινοτομία
• Ανταγωνιστικότητα
• Περιβάλλον
• Κοινωνική ευθύνη

Με εκτίμηση Αντώνιος Παππάς
& η ομάδα συνεργατών του Imagination Travel & Holidays

ΙMAGINATION TRAVEL – ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σαρανταπόρου 48, 121 34 Περιστέρι
ΑΦΜ: 044076784 ΔΟΥ: Α΄ Περιστερίου
Τηλ: 210 5775777 Fax: 2105751962

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΕΛΛΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΕΛΛΗ

Food blogger

Eat Yourself Greek

H Ευγενία Μακρογιαννέλη είναι συλλέκτης οικογενειακών συνταγών. Ξεκίνησε το ιστολόγιο μαγειρικής Eat Yourself Greek, το καλοκαίρι του 2014 επιστρέφοντας από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζότανε ως μεταφράστρια. Το Εat Yourself Greek είναι ένα ιστολόγιο αγαπημένων μεσογειακών γεύσεων, τόσο αλμυρών όσο και γλυκών. Η μαγειρική και η φωτογραφία είναι δύο πολύ αγαπημένα χόμπι που αναπτύσσονται συνέχεια μέσα από το Eat Yourself Greek. Τον Ιανουάριο του 2016 απέσπασε το βραβείο κοινού και κριτικής επιτροπής στα food blog awards που διοργανώθηκαν από το ΒΗΜΑ gourmet για την κατηγορία Best Greek Cooking in English. Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται με την φωτογραφία φαγητού & τη δημιουργία υλικού μαρκετινγκ. To γευστικό ταξίδι συνεχίζεται, μαγειρεύοντας με εποχικά υλικά, ανακαλύπτοντας τοπικές ελληνικές συνταγές και περιστασιακά επισκέψεις σε μέρη για να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τους τόπους όσο και τις ιδιαίτερες γεύσεις τους.

Λουκάς Πρωτονοτάριος

Λουκάς Πρωτονοτάριος

Πρωταθλητής στίβου ΑΜΕΑ

Ονομάζομαι Λουκάς-Ιωάννης Πρωτονοτάριος, γεννήθηκα στην Αθήνα στις 24/11/1991 και ζω στον Μαραθώνα Αττικής.

Λόγω πρόωρου τοκετού,υπέστην εγκεφαλική παράλυση επίσης είμαι παιδί μονογονεϊκης οικογένειας.

Απο την ηλικία των 7 ετών ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον Στίβο.

 

Ανήκω στον ΑΣ. Φειδιππίδη Μαραθώνα,έχω δελτίο αθλητή του ΣΕΓΑΣ και λαμβάνω μέρος σ΄όλους τους εκάστοτε Διασυλλογικούς αγώνες,είμαι Επίτιμο Μέλος στον ΑΠΣ Τελμησσού Μαραθώνα.

Από το 2007 ανήκω στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) και είμαι στην κατηγορία Τ36.

Προπονούμαι καθημερινά, πολλές φορές και 2φορές την ημέρα κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα με την μητέρα μου, για να πηγαίνω στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ),ώστε να έχω τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης.

Προπονητής μου είναι ο Παραολυμπιονίκης του τριπλούν Γιώργος Τοπτσής.

Από το 2007 έως και σήμερα είμαι κάτοχος χρυσών μεταλίων ανελλιπώς, στους δρόμους των 100μ-200μ-400μ & 800μ.

Είμαι κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ εφήβων στα 400μ & 200μ.

Τον Αύγουστο του 2014 είχα την πρώτη μου κλίση και συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Σουόνσι της Ουαλίας,όπου και κατέκτησα την 5η θέση στα 200μ και την 8η θέση στα 400μ.

Τα τελευταία 4 χρόνια λαμβάνω μέρος σε Παγκόσμια Γκραντ Πρι και Διεθνή Μίτινγκ κατακτώντας χρυσά,αργυρά και χάλκινα μετάλλια,βελτιώνοντας συννεχώς τα ατομικά μου ρεκόρ,αποκτώντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες στο δρόμο που έχω χαράξει και με το όνειρο μου την συμμετοχή και διάκρισή μου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Οι επιδόσεις μου στην κατηγορία Τ36 είναι :

100μ –     13.66 ,

200μ –     28.11 ,

400μ –   1.04.80 και

800μ – 2.41.00.