Κοινός μας στόχος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω του αθλητισμού, της υγιεινής διατροφής και της διαρκούς επιμόρφωσης. Με αφετηρία τη θετική μας ενέργεια, το χαμόγελο και τη δίψα για δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, σας συστηνόμαστε και σας βεβαιώνουμε πως μαζί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό σας.
ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία εξειδικεύεται στη διατροφική αντιμετώπιση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή (σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμία, υπέρταση, παχυσαρκία, νεφρικές, γαστρεντερικές νόσοι κά), αλλά και στην διατροφική υποστήριξη υγιών ατόμων για πρόληψη των νοσημάτων φθοράς. Θα μοιράζεται μαζί μας διατροφικά μυστικά υγείας, νόστιμες θρεπτικές συνταγές & διατροφικές προτάσεις ομορφιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

site: www.diatrosofia.gr
e-mail: [email protected]

Εθνικού Στρατού 6
Άνω Κηφισιά
Τ.Κ. 145 62
Τηλ: 210 6200990

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Κηφισιάς με Άριστα 19,5 και κατά την εισαγωγή της στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε τη πρώτη θέση εισαγωγής κατά σειρά επιτυχίας. Για αυτήν της τη διάκριση έλαβε την πρώτη της υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), καθώς κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε 3 επιπλέον υποτροφίες από το ίδιο ίδρυμα. Κατά το τέταρτο και τελευταίο έτος σπουδών της συμμετείχε στην υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε τέσσερα διαφορετικά Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας μας και εκπόνησε την Πτυχιακή της Διατριβή (Άριστα 10). Κατά την αποφοίτηση από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αρίστευσε (Άριστα 9,1) και πρώτευσε μεταξύ των υπολοίπων. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών της εξασφάλισε υποτροφία του Χαροκοπείου Ιδρύματος για τα δύο μετέπειτα χρόνια Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένης Διατροφής – Διαιτολογίας στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Κλινικής Διατροφής. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αγωγής και Προαγωγής Υγείας για μαθητές Γυμνασίου (Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence), χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρμοδιότητα την οργάνωση και υλοποίηση Προγράμματος Διατροφικής Παρέμβασης και εκπόνησε τη μεταπτυχιακή της διατριβή (Αριστα 10). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με Άριστα 9. Από την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών και έπειτα δουλεύει παρέχοντας υπηρεσίες Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, ενώ από τον Ιούνιο του 2007 λειτουργεί το δικό της ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο “ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ”. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων και έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει μέρος από το ερευνητικό της έργο σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Παράλληλα, αρθρογραφεί σε ποικίλης ύλης περιοδικά και στον ημερήσιο τύπο, συμμετέχει ως προσκεκλημένη σε ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές δίδοντας διατροφικές συμβουλές και έχει κληθεί ως ομιλήτρια σε αρκετές ενημερωτικές εκδηλώσεις τόσο για το κοινό όσο και για επιστήμονες υγείας. Από το 2008 έως το 2010 διετέλεσε Ειδική Γραμματέας Συνδικαλισμού και Οργάνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και ταμίας της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος για τα έτη 2009-2010 .

ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΕΑΣ

PERSONAL TRAINER

PERSONAL TRAINER 

 • Fitness Nutrition Specialist(FNS) by NASM
 •  CPR/AED Certified
 •  Department of History and Theory of Science(National Kapodistrian University of Athens.
 •  Personal & Group Training in International Environment
 •  Strength Training
 • Nutrition Solutions
 • Fitness Plan
 •  Weight Loss
 •  Wellness
 •  Online Coaching

facebook : Ilias Lamprineas

mail: [email protected]

www.lamprineas.com

 

ΒΑΣΩ ΓΑΛΑΝΟΥ

ΒΑΣΩ ΓΑΛΑΝΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

Ο στίβος της διαδρομής της ζωής είναι σίγουρα ο πιο δύσβατος και ο πιο απαιτητικός απο όλους τους στίβους που έχουμε τρέξει.
Η σωστή όμως προσέγγιση του αθλητισμού και ειδικότερα του τρεξίματος απο την παιδική μας ηλικία, είναι αυτή που θα γυμνάσει εκτός απο τους μύες μας και το μυαλό μας, ώστε να εκπαιδευτούμε κατάλληλα για τα καθημερινά μας προβλήματα, να μεγιστοποιήσουμε τις αντοχές μας και να μην τα παρατάμε με το πρώτο λαχάνιασμα. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας την προπονήτρια στίβου του ΟΦΚΑ Περίστερίου, Βάσω Γαλανού για να μας καθοδηγεί με τις πολύτιμες συμβουλές της.

Οι αθλητές της έχουν φέρει διακρίσεις και επιτυχίες  σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Σκοπός και όραμα της, η ενασχόληση όλο και περισσότερων παιδιών με τον αθλητισμό.

Μέσο επίτευξης ο ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στον οποίο δραστηριοποιείται με απόλυτη αφοσίωση τα τελευταία χρόνια.

ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Yoga instructor

500 hours registered yoga instructors
Βοηθός καθηγητή στην ακαδημία Afstudies στο τμήμα της Yoga

PILATES MAT και reformer instructor by AFstudies

FNS (fitness nutrition specialist) by NASM
CPT ( certified personal trainer) by NASM
Με ειδίκευση στη διορθωτική άσκηση

CES ( corrective exercise specialists) by NASM

International presenter of fitness programs

email: [email protected]
Instagram: Marios_ch_prana

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Ο Χάρης Παπαδόπουλος είναι συγγραφέας του πιο επιτυχημένου health & diet book και ιδιοκτήτης του γραφείου αυτοβελτίωσης slimmer.

Το βιβλίο Slimmer είναι: το πιο επιτυχημένο health & diet book που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα. Έχει σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους, όχι απλά να χάσουν τα περιττά τους κιλά, αλλά και να διατηρήσουν το ιδανικό τους βάρος. Το Slimmer περιλαμβάνει:

1. Διατροφικό πρόγραμμα με εύκολες, γρήγορες, γευστικές αλλά και λιποδιαλυτικές συνταγές ελληνικής μαγειρικής που θα σας ενθουσιάσουν! Μπορείτε, μάλιστα να μαγειρεύετε το ίδιο φαγητό SLIMMER και για την υπόλοιπη οικογένεια.

2. Κείμενα ψυχολογίας, που στοχεύουν στην ψυχολογική σας υποστήριξη και ενθάρρυνση, για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας που κάνετε, ώστε να αποκτήσετε αλλά και να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος.

Το γραφείο Slimmer είναι: ένας χώρος όπου διοργανώνονται ομάδες αυτοβελτίωσης.Γίνε μέλος του Slimmer και μπες κι εσύ στη δική σου ομάδα για να φέρεις μία άμεση θετική αλλαγή στη ζωή σου. Η γνώση που αποκομίζεις από τις ομάδες του Slimmer σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώνεις με ευκολία όλες σου τις επιθυμίες.

Θα μπορείς δηλαδή να πετυχαίνεις όποιο στόχο θέτεις στη ζωή σου! Για παράδειγμα: Θέλεις να χάσεις τα περιττά σου κιλά και να παραμείνεις για πάντα υγιής, κομψός και αδύνατος; Να βελτιώσεις τη σχέση με το σύζυγο ή τα παιδιά σου;  Να γνωρίσεις τον ιδανικό για σένα σύντροφο; Να βρεις τη θέση εργασίας που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει; Να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση;

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μαθαίνοντας από τις ομάδες του Slimmer ειδικές τεχνικές επανεκπαίδευσης του υποσυνείδητου.

ΕΒΙΤΑ ΑΣΗΜΑΚΗ

ΕΒΙΤΑ ΑΣΗΜΑΚΗ

Ψυχολόγος - Ειδική παιδαγωγός

 Ψυχολόγος – Ειδική παιδαγωγός

Το κέντρο ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης Ανάπτυξη Λόγου και Μάθησης στις Αχαρνές (Μενίδι) δημιουργήθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, έγκυρης επιστημονικής διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας – αποκατάστασης σε παιδιά, εφήβους και στις οικογένειες τους.

Στο κέντρο μας καλύπτουμε ολοκληρωμένα τις ανάγκες παιδιών από την προσχολική ηλικία μέχρι και το τέλος της εφηβείας. Η παρέμβασή μας αφορά:

 • Δυσκολίες λόγου και ομιλίας
 • Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία
 • Δυσχέρεια στην οργάνωση μελέτης
 • Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/ Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ/Υ)
 • Αναπτυξιακές διαταραχές
 • Ψυχοκινητική καθυστέρηση
 • Ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες παιδιών κι εφήβων
 • Προβλήματα συμπεριφοράς
 • Συμβουλευτική γονέων
 • Επαγγελματικό προσανατολισμό

 

Η Ανάπτυξη Λόγου και Μάθησης στελεχώνεται από εξειδικευμένους θεραπευτές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διεπιστημονική παρέμβαση σε κάθε περίπτωση.

Ειδικότερα, η διεπιστημονική μας ομάδα αποτελείται από λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, παιδοψυχίατρο, καθώς και σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η συνεχής επαγγελματική επιμόρφωση και ενημέρωσή μας σχετικά, τόσο με τις τρέχουσες μεθόδους, όσο και με τα εργαλεία διάγνωσης και αποκατάστασης, καθιστά αποτελεσματικότερη τη θεραπευτική παρέμβαση.

Λίνα Μπένου

Λίνα Μπένου

Φιλόλογος - συγγραφέας

Η Λίνα Μπένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε παιδαγωγικά σεμινάρια στην Αθήνα και τη Λιόν της Γαλλίας. Έχοντας επί σειρά ετών εργαστεί ως καθηγήτρια Γαλλικών σε φροντιστήρια και ΙΕΚ, ως συνεργάτης στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Περιστερίου και ως αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή.
Το πρώτο της μυθιστόρημα, βραβευμένο σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό και διακεκριμένο από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων με τίτλο “Το τραγούδι της γιαγιάς”, που αφορά στους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια» και βρίσκεται ήδη στη δεύτερη έκδοση.
Αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και το νέο της μυθιστόρημα.
Επίσης, συμμετέχει στο μουσικό παραμύθι με τίτλο «Γιορτή στη Φάρμα», έχοντας αναλάβει τη συγγραφή του. Πρόκειται για ένα βιβλίο – cd, το οποίο περιλαμβάνει αφήγηση και 12 παιδικά τραγούδια σε μουσική Θάνου Μπένου και στίχους Νίκου Μαρουλάκη, ερμηνευμένα από γνωστούς καλλιτέχνες. Με τη βοήθεια της θα ανακαλύψουμε μεταξύ άλλων, τα οφέλη που μας προσφέρει η ενασχόληση μας με τα βιβλία και θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον μας για το πιο συναρπαστικό και ασφαλές μέσο των ομορφότερων ταξιδιών του μυαλού και της φαντασίας μας. Το βιβλίο. Τον καλύτερο personal trainer του νου.

PRIVATE MEDICAL CENTER

PRIVATE MEDICAL CENTER

HEALTH SUPPORT

To private medical center “HEALTH SUPPORT” αποτελεί ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο.

Απαρτίζεται από το κάτωθι άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, καλύπτοντας απόλυτα τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών του.

– ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ:  ΛΟΥΝΤΡΟΥΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ: ΡΩΜΟΥΔΗΣ ΒΑΪΟΣ

-ΩΡΛ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

-ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ: ΝΤΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

Entasis Fitness Gym

Entasis Fitness Gym

PERSONAL TRAINING GYM
 Το Entasis Fitness Gym ιδρύθηκε το 1996 με τη φιλόδοξη για την εποχή ιδέα να αποτελέσει έναν απόλυτα οργανωμένο και φιλόξενο χώρο στον οποίο θα γυμνάζεται όλη η οικογένεια. Σήμερα πλήρως ανακαινισμένο και σε νέα διεύθυνση, το Entasis Fitness Gym, με την εμπειρία πολλών ετών, στο χώρο του fitness και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις της παρούσας εποχής, είναι έτοιμο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εναλλακτική μορφή εκγύμνασης απευθυνόμενη σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία ή μη. 

Τα προγράμματα μας απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας , φυσικής κατάστασης και προσωπικούς στόχους προπόνησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο δρόμο της σωματικής και ψυχικής σας απελευθέρωσης.Έτσι επιτυγχάνετε τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!! Στο Γυμναστήριο μας όμως θα βρείτε, εκτός των άλλων,  ομαδικά προγράμματα όπου παρέχεται μεγάλη ποικιλία προπονητικών ερεθισμάτων ,με τη βοήθεια των γυμναστών μας.

Διαλέξτε το  πρόγραμμα που θέλετε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε και θα δείτε αποτελέσματα που ούτε φαντάζεστε.

 • ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
 • ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗΣ -ΣΥΣΦΙΞΗΣ
 • ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑΣ
 • ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 
 • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ
 • ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ POWER PLATE 
 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΣΤΕΩΠΟΡΩΣΗΣ
 

Διεύθυνση: Θηβών 357 Αιγάλεω
Τηλ. επικοινωνίας: 210-5905001
e-Mail: 
[email protected] 

 

Imagination Travel

Imagination Travel

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΜΑΣ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εμπειρίες, εικόνες, αρώματα, μαγεία, μουσική, αναμνήσεις, νέες γνωριμίες, έρωτας, γάμος, επαναπροσέγγιση της ίδιας της ζωής.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Τα ταξίδια.

Ο πολυταξιδεμένος άνθρωπος είναι αυτός που προσεγγίζει την πεμπτουσία της ζωής με τον καλύτερο τρόπο.

Το imagination travel θα είναι μαζί μας με όμορφες συμβουλές και άρθρα για να εξασφαλίσει στα ταξίδια μας τη συνταγή της επιτυχίας. Η ίδια η ζωή άλλωστε είναι ένα όμορφο ταξίδι. Το ομορφότερο απο όλα. Γεμίστε λοιπόν τις βαλίτσες σας με χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία και φύγαμε.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Imagination Travel & Holidays ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Αντώνιο Παππά με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Με τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, τη μεθοδική εργασία, τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και την μεγάλη προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ταξιδιωτικό κοινό, έχουμε καταφέρει να συμπληρώσουμε μία εικοσαετία επιτυχημένης λειτουργίας και να κερδίσουμε μια αξιόλογη θέση στον ελληνικό τουρισμό, την οποία και αξιοποιούμε για το συμφέρον των πελατών μας.

Οι πολύχρονες και άριστες σχέσεις μας με όλες τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες μας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας στην εξασφάλιση των οικονομικότερων και ποιοτικότερων λύσεων για τα ταξίδια σας. Οι on line συνεργασίες μας με τους καλύτερους agents του εκάστοτε προορισμού είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εργασίας και έρευνας με μόνο σκοπό να πραγματοποιούμε ΣΩΣΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα ταξίδια που ονειρεύεστε!

Η εταιρία μας έχοντας σαν δεδομένο ότι απευθύνεται σε ένα σύγχρονο κοινό με νέες ανάγκες και απαιτήσεις φροντίζει πάντα για την σωστή και συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της τόσο του μόνιμου όσο και του εποχιακού έχοντας σαν στόχο να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την σωστή, γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας.

Με σεβασμό στις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις γρήγορες εξελίξεις της εποχής που ζούμε, τελειοποιούμε συνεχώς το σύστημά μας στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ανά τον κόσμο για νέες ιδέες που θα μας κρατήσουν πρώτους στην προτίμησή του ταξιδιωτικού κοινού.

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στην καρδιά της Δυτικής Αττικής, το Περιστέρι, σε ιδιόκτητα κτίρια (ισόγειο & 2ος όροφος) στην οδό Σαρανταπόρου 48 και η εταιρία είναι μέλος του τουριστικού οργανισμού HATTA.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• Οργανωμένα Ταξίδια
• Μεμονωμένα Ταξίδια
• Κρουαζιέρες
• Εξωτικά & γαμήλια ταξίδια
• Ταξίδια συλλόγων
• Ξενοδοχεία
• Κρατήσεις on line
• Bonus club πελατών

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

• Ανάπτυξη
• Ποιότητα
• Καινοτομία
• Ανταγωνιστικότητα
• Περιβάλλον
• Κοινωνική ευθύνη

Με εκτίμηση Αντώνιος Παππάς
& η ομάδα συνεργατών του Imagination Travel & Holidays

ΙMAGINATION TRAVEL – ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σαρανταπόρου 48, 121 34 Περιστέρι
ΑΦΜ: 044076784 ΔΟΥ: Α΄ Περιστερίου
Τηλ: 210 5775777 Fax: 2105751962

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΕΛΛΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΕΛΛΗ

EAT YOUR SELF GREEK

Eat Yourself Greek

H Ευγενία Μακρογιαννέλη είναι συλλέκτης οικογενειακών συνταγών. Ξεκίνησε το ιστολόγιο μαγειρικής Eat Yourself Greek, το καλοκαίρι του 2014 επιστρέφοντας από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζότανε ως μεταφράστρια. Το Εat Yourself Greek είναι ένα ιστολόγιο αγαπημένων μεσογειακών γεύσεων, τόσο αλμυρών όσο και γλυκών. Η μαγειρική και η φωτογραφία είναι δύο πολύ αγαπημένα χόμπι που αναπτύσσονται συνέχεια μέσα από το Eat Yourself Greek. Τον Ιανουάριο του 2016 απέσπασε το βραβείο κοινού και κριτικής επιτροπής στα food blog awards που διοργανώθηκαν από το ΒΗΜΑ gourmet για την κατηγορία Best Greek Cooking in English. Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται με την φωτογραφία φαγητού & τη δημιουργία υλικού μαρκετινγκ. To γευστικό ταξίδι συνεχίζεται, μαγειρεύοντας με εποχικά υλικά, ανακαλύπτοντας τοπικές ελληνικές συνταγές και περιστασιακά επισκέψεις σε μέρη για να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τους τόπους όσο και τις ιδιαίτερες γεύσεις τους.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΟΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΟΣΗΣ

BREAK POINT TENNIS ACADEMY

 

Life is like a game of tennis. The player who serves well seldom loses.

Ο Νίκος Κονιόσης, δημιουργός και προπονητής του Break Point Tennis Academy, θα μοιράζεται μαζί μας συμβουλές και πληροφορίες για το αγαπημένο μας άθλημα.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, ιδιοκτήτης και προπονητής στην ακαδημία τέννις ” Break Point Tennis Academy”

Η ακαδημία του φιλοξενεί τμήματα για όλες τις ηλικίες με καινοτόμα προγράμματα προπόνησης.