Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Functional Products-page-001
Special Meal Products-page-001

 

 

Ακολουθώντας πιστά το γνωμικό “είμαστε ότι τρώμε”, δημιουργήσαμε μια καινοτόμα σειρά τροφίμων με μέγιστη θρεπτική αξία. Η σειρά “Better Life Super Nutritional Foods” περιλαμβάνει τα πιο υγιεινά άπαχα τρόφιμα που αυξάνουν τη θερμογένεση και το μεταβολικό ρυθμό. Ο συνδιασμός πρωτεϊνών, τζίντζερ, φυτικών ινών, βρώμης, Ω3, και ο περιορισμός των κορεσμένων λιπαρών στη διατροφή μας, είναι αποδεδειγμένο πως θωρακίζουν την υγεία μας, διεγείρουν το μεταβολικό ρυθμό και βοηθούν στο αδυνάτισμα.

Παράλληλα μας δίνουν ταχύτερο και πιο έντονο αίσθημα κορεσμού. Η καινοτόμα σειρά των τροφίμων μας, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία υγιεινής αναβάθμισης,  περιλαμβάνει προτάσεις από κρέας και vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες και cookies με superfoods.

Όλα τα προϊόντα της σειράς “Better Life Super Nutritional Foods” είναι εμπλουτισμένα με ελληνικές φυσικές υπερτροφές, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών και δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και κακά λιπαρά. Τα προϊόντα μας δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε όλο το φάσμα των καταναλωτών που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αφού για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και τόσο προσιτό.

Τα προϊόντα  “Better Life” , προσδοκούμε να γίνουν η βασική επιλογή ακόμα και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών. Από την τρυφερή ηλικία των παιδικών χρόνων μέχρι τη δύσκολη ηλικία των αγαπημένων μας παππούδων. Εμπιστευτείτε μας τη διατροφή σας και δείτε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιλογής σας.

Στο e-shop μας, εκτός από τα ‘’Super Nutritional Foods’’ της φάρμας μας, μπορείτε να βρείτε και μια μεγάλη γκάμα υγιεινής και βιολογικής διατροφής επιλεγμένων συνεργατών, καθώς και πολλές επιλογές ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής με φυσικά καλλυντικά, οικολογικά καθαριστικά και πολλά άλλα.

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Το όραμα μας δεν σταματάει στην παραγωγή μιας γκάμας προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Αντιθέτως απλώς ξεκινάει από εκεί. Το brand BL δημιουργήθηκε απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Better Life. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής. Δραστηριότητες που αποδεδειγμένα οδηγούν σε ευεξία, για πρώτη φορά θα επιβραβεύονται μέσω του site μας, με απώτερο σκοπό να βλέπουμε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά υγιείς ανθρώπους, χαμογελαστούς και απαλλαγμένους από ανούσια άγχη και προβληματισμούς. Τα BL προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Ο κλινικός διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, μας παρουσιάζει την υγιεινή σειρά τροφίμων ``Βetter Life``