Θάνος Μητσάκος

Ο προπονητής Θάνος Μητσάκος έχει υπάρξει αθλητής αρκετών εθνικών διακρίσεων στο χώρο του Ταεκβοντο ανα τα χρόνια. Είναι απόφοιτος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα ‘‘Άσκηση και Υγεία’’, αλλά και του Δ.Ι.Ε.Κ Τρικάλων με ειδικότητα Β.Φυσικοθεραπείας. Κατέχει επίσης εξειδίκευση στην ‘’Άσκηση σε γυμναστήριο & Οργάνωση – Διοίκηση αθλητισμού’’ και τίτλους παρακολούθησης εναλλακτικών μορφών άσκησης και μουσικοκινητικών προγραμμάτων για προσχολικές και σχολικές ηλικίες. Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας, ταυτόχρονα είχε την τιμή να εργαστεί ως μέλος προπονητικών ομάδων σε συλλόγους Ταεκβοντο με τεράστιες διακρίσεις αθλητών όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας λοιπόν την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και γνωριμίες με αξιοσημείωτες ομάδες του χώρου, επιθυμεί να προσφέρει ότι καλύτερο δύναται στην αθλητική κοινωνία της πόλης και να ωθήσει τους ανθρώπους να αγαπήσουν την άσκηση και το Ταεκβοντο, ελπίζοντας πως θα λειτουργήσει θετικά στην προαγωγή της αθλητικής παιδείας σε γενικό επίπεδο και στην επίτευξη κορυφαίων διακρίσεων σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Είναι εμπνευστής και ιδιοκτήτης του συλλόγου Ταεκβοντο “Dojang” στο Άργος, που δημιούργησε με βασικό σκοπό τη σταδιακή ένταξη των ασκουμένων στον υγιή αθλητισμό και την υπεύθυνη διαπαιδαγώγηση των νεαρών ηλικιών μέσω σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων και επιστημονικής κατάρτισης.

Εμπιστευτείτε τον και δώστε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Ταεκβοντο!

Infos https://dojang.gr/taekvonto/