3A5D71A5-04AB-49A0-8A6C-751DBEA90A9B
Το όραμα μας
Το όραμα μας δεν σταματάει στην παραγωγή μιας γκάμας προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Αντιθέτως απλώς ξεκινάει από εκεί. Το brand BL δημιουργήθηκε απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Better Life. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Εμείς
Όλα τα προϊόντα της σειράς “Better Life Super Nutritional Foods” είναι εμπλουτισμένα με ελληνικές φυσικές υπερτροφές, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών και δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και κακά λιπαρά. Τα προϊόντα μας δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε όλο το φάσμα των καταναλωτών που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αφού για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και τόσο προσιτό.
parizaki blfoods

Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής. Τα BL προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

BLFOODS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν σας ενδιαφέρει η χονδρική πώληση, για συγκεκριμένο τομέα ή για κάποια από τα είδη του καταστήματος μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία, με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μία σύντομη περιγραφή αυτού που σας ενδιαφέρει. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Β2Β ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ