ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Αντικαταβολή με μετρητά ή με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα κατά την παράδοση(χωρίς επιπλέον χρέωση)

Τα προϊόντα αποστέλλονται με δικό μας όχημα ή με  τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS), (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΡΟΜΙΚΗ) ή (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Η μέθοδος αυτή δεν παρέχεται για τις αποστολές των προϊόντων ψυγείου στην επαρχία.

2) Μέσω Viva wallet

Πληρώστε χρησιμοποιώντας περισσότερες από 30 μεθόδους (πιστωτκές ή χρεωστικές κάρτες, paypal, τραπεζική κατάθεση, ψηφιακά πορτοφόλια, τοπικές μεθόδους πληρωμής και άλλα)

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Viva Wallet

PCI Compliance

Με το στάτους συμμόρφωσης PCI DSS Level 1, τηρούμε τα πρότυπα ασφάλειας πληρωμών και βοηθάμε στην προστασία των δεδομένων των πελατών.

Ως πλήρης συμβατός πάροχος υπηρεσιών PCI DSS επιπέδου 1 και κύριο μέλος και εξουσιοδοτημένος εκκαθαριστής Visa και MasterCard, η Viva Wallet συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας των σχημάτων καρτών. Επίσης υπόκεινται σε ετήσιους ελέγχους από αξιολογητή ασφαλείας PCI Qualified Security, Visa, MasterCard και τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Dynamic CVV Technology

Το Dynamic CVV έχει γίνει ένα βασικό όπλο κατά των κακόβουλων συναλλαγών

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα σταθερό τριών ή τεσσάρων ψηφίων κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας, το Dynamic CVV technology δημιουργεί έναν καινούργιο κωδικό περιοδικά. Όταν ένας πελάτης είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια συναλλαγή, θα λάβει ένα SMS ή ένα email με ένα μοναδικό CVV . Ο μοναδικός κωδικός λήγει έπειτα από την ολοκλήρωση της αγοράς ή μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Βιομετρική ασφάλεια

Η ενσωμάτωση της βιομετρίας στη λύση πληρωμών μας, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας

Οι τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου της Microsoft παρέχουν μια ισχυρή και αξιόπιστη υπηρεσία επαλήθευσης προσώπων. Προσθέτοντας αυτό το έξτρα επίπεδο ασφάλειας, διασφαλίζουμε ότι οι πληρωμές εκτελούνται από τα αναμενόμενα άτομα, ελαχιστοποιώντας την απάτη στις συναλλαγές Card-Not-Present.

 

Ασφάλεια Πληροφοριών

Εστιάζουμε σε όλες τις πτυχές της ασφάλειας των πληροφοριών στα συστήματα, τις υπηρεσίες και τα δεδομένα μας. Επεκτείνουμε τις απαιτήσεις συμμόρφωσης για να προσφέρουμε ένα μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, ανθεκτικότητας και εμπιστοσύνης

Η υποδομή μας εφαρμόζει πολλαπλά επίπεδα προστασίας, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς αποδεκτούς από τη βιομηχανία και βέλτιστες πρακτικές για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε:

  • Διαθεσιμότητα: υποδομή cloud με προστασία DDOS, εξισορρόπηση φορτίου και διαμορφώσεις DR.
  • Εμπιστευτικότητα: HTTPS και point-to-point κρυπτογράφηση, χρήση πιστοποιημένων μονάδων ασφαλείας υλικού, αυστηροί βασικοί έλεγχοι διαχείρισης και εντοπισμός απάτης σε πραγματικό χρόνο.
  • Ακεραιότητα: Συναλλαγές με αποτύπωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων, έλεγχος πρόσβασης και διαδικασία αναθεώρησης κώδικα.

 

Tokenization

Το Tokenization είναι μια σημαντική τεχνολογική υπηρεσία που διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι δέχονται πληρωμές και χρησιμοποιούν δεδομένα πληρωμής

Το tokenization είναι η διαδικασία αντικατάστασης ευαίσθητων δεδομένων με μη ευαίσθητα δεδομένα. Στον τομέα των πληρωμών, χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το PAN της κάρτας αντικαθιστώντας το με μια μοναδική σειρά αριθμών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

 

Αλγόριθμος καταπολέμησης της απάτης βασισμένος στο AI

Ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης κινδύνου με τεχνολογία AI που ενσωματώνεται απευθείας στην πλατφόρμα πληρωμών μας

Η τεχνολογία ανίχνευσης απάτης με τεχνολογία AI, ενημερώνεται από κάθε συναλλαγή σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να προβλέψει κακόβουλες επιθέσεις πριν ακόμη συμβούν, με αποτέλεσμα τη μείωση της απάτης κατά 70%, ενώ αυξάνονται τα ποσοστά μετατροπής κατά 35%. Τα αποτελέσματα ανίχνευσης είναι εντελώς διάφανα, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε ακριβώς γιατί μια συναλλαγή μπλοκαρίστηκε ή έγινε αποδεκτή.

 

Δείτε περισσότερα εδώ