Ευεξία, Υγιεινή Διατροφή

Μοντέρνες δίαιτες και κόκκινες γραμμές

Όσο οι διατροφικές προτάσεις θα διευρύνονται, τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες προβληματισμών και ενίοτε διαπληκτισμών σχετικά με το ποίο είδος διατροφής είναι πιο σωστό και ποιού είδους δίαιτα είναι η καλύτερη. Ονομασίες όπως “atkins,dukan,orac,keto,perricone, έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και έχουν μονοπωλήσει τις συζητήσεις στα διαιτητικά blogs. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες δίαιτες αλλά σωστή και λάθος επίβλεψη σε στόχους που θέτει ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του. Άσχετα με το αν ταιριάζουν στην αισθητική μας οι υπερτροφικοί μύες, αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την αποχή από το κρέας και τις διάφορες θρησκευτικές ή οικολογικές ανησυχίες που επηρεάζουν τα διατροφικά μας κριτήρια, ωφείλουμε να σεβαστούμε τις επιλογές του καθενός. Η ουσία όμως παραμένει, πως όποια και αν είναι τα κίνητρα μιας συγκεκριμένης διατροφικής επιλογής, όλοι οι στόχοι μπορούν να είναι εφικτοί αρκεί να τεθούν υπό την επίβλεψη διαπιστευμένων διατροφολόγων που θα ακούσουν τις ανάγκες μας και θα θωρακίσουν την επιθυμητή για τον καθένα μας δίαιτα, θεσπίζοντας όμως παράλληλα και τις απαραίτητες κόκκινες γραμμές. Αν κάποιος διστάζει να περιγράψει τα κίνητρα και τους στόχους των διαιτητικών του επιθυμιών σε υπεύθυνους και διαπιστευμένους διατροφολόγους, τότε πιθανότατα κινδυνεύει να βρεθεί μπροστά σε επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής και σε λάθος καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες συμβουλές που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές στην υγεία του. Γνώμη μας είναι πως ο πιο ασφαλής τρόπος, πάντα θα πρέπει να είναι μια ισορροπημένη διατροφή με κάλυψη όλου του εύρους των θρεπτικών συστατικών από υγιεινά τρόφιμα ζωικής και φυτικής προέλευσης σε σωστές αναλογίες.

Έτσι, ακολουθώντας πιστά το γνωμικό “είμαστε ότι τρώμε”, δημιουργήσαμε μια καινοτόμα σειρά τροφίμων με μέγιστη θρεπτική αξία. Η σειρά “Better Life Super Nutritional Foods” περιλαμβάνει τα πιο υγιεινά  τρόφιμα που αυξάνουν τη θερμογένεση και το μεταβολικό ρυθμό. Ο συνδιασμός άπαχων πρωτεϊνών, φυτικών ινών, τζίντζερ και Ω3, με παράλληλο περιορισμό των κορεσμένων λιπαρών στη διατροφή μας, είναι αποδεδειγμένο πως θωρακίζουν την υγεία μας, διεγείρουν το μεταβολικό ρυθμό και βοηθούν στο αδυνάτισμα, καθώς μας δίνουν ταχύτερο και πιο έντονο αίσθημα κορεσμού. Η καινοτόμα σειρά των τροφίμων μας, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία αντικατάστασης του λίπους με ελληνικές φυσικές υπερτροφές,  περιλαμβάνει εμπλουτισμένα τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα από άπαχο ελληνικό κρέας,  vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες και cookies με superfoods.

Όλα τα προϊόντα της σειράς “Better Life Super Nutritional Foods” είναι εμπλουτισμένα με ελληνικές φυσικές υπερτροφές, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών και δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και κακά λιπαρά. Τα προϊόντα μας δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε όλο το φάσμα των καταναλωτών που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αφού για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και τόσο προσιτό.

Τα προϊόντα  “Better Life” , προσδοκούμε να γίνουν η βασική επιλογή ακόμα και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών. Από την τρυφερή ηλικία των παιδικών χρόνων μέχρι τη δύσκολη ηλικία των αγαπημένων μας παππούδων. Εμπιστευτείτε μας τη διατροφή σας και δείτε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιλογής σας.

Το όραμα μας δεν σταματάει στην παραγωγή μιας γκάμας προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Απλώς ξεκινάει από εκεί. Το brand BL δημιουργήθηκε απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Better Life. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας, με τη διαρκή προσπάθεια  βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας, μέσω δραστηριοτήτων που αποδεδειγμένα οδηγούν σε ευεξία, με απώτερο σκοπό να βλέπουμε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά υγιείς ανθρώπους.

Τα Better Life προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη.

Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Αρθρογραφία: “Σοφός Πίθηκος”
Η αγαπημένη μας μασκότ, ο Σοφός Πίθηκος , θα αναδεικνύει όλους τους τρόπους που μπορούν να επιφέρουν την καλύτερη εκδοχή της ανθρώπινης υπόστασης. Μέσα από αυτό το blog, θα μας δίνεται η ευκαιρία να αναδεικνύουμε όλα όσα μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε την καθημερινότητα μας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.
Το πρίσμα που θα μας δείξει το μεγαλείο της απλότητας και του τρόπου άντλησης απόλαυσης, μέσα από κάθε ξεχωριστή στιγμή που βιώνουμε είτε μεμονωμένα, είτε σαν μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Κάθε φορά λοιπόν που θα αφήνετε τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά, τις ώρες και τις μέρες να γλιστράνε μέσα από τα χέρια σας, προσπαθήστε να θυμάστε πως είναι δώρα που περιμένουν να τα ανοίξετε και να βρείτε μέσα τους χαρά, συγκίνηση, απόλαυση και λίγη νεραϊδόσκονη, για να μετατρέψετε κάθε αρνητικό συναίσθημα, σε εφαλτήριο αφύπνισης και εξέλιξης. Είναι η ίδια νεραϊδόσκονη που μπορεί να μεταμορφώσει έναν απλό πίθηκο σε ένα σοφό πίθηκο και μια απλή ζωή σε μια καλύτερη ζωή. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα λόγια του αφού είναι σοφός, αλλά μη ξεχνάτε ποτέ πως δεν παύει να είναι πίθηκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *