Η φάρμα που εμπιστευόμαστε για την υγιεινή μας διατροφή

 

 Τα προϊόντα BL δε θα μπορούσαν να παραχθούν σε κάποιο χώρο που δε θα συμβάδιζε με τη φιλοσοφία μας. Η αγάπη και το πάθος μας για τα λειτουργικά τρόφιμα εμπλουτισμένης διατροφικής αξίας, βρήκαν στη Φάρμα των αδελφών Χαρτάκη το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενηθούν.
Σε μια έκταση 30000 τετραγωνικών μέτρων στους πρόποδες του Ελικώνα, για περισσότερο απο 30 χρόνια, μεγαλώνουν τα καλύτερα εγχώρια ζώα σε καθαρό αέρα, παραδοσιακές κτηνοτροφικές μεθόδους και πολλή αγάπη. Αυτό το κρέας εμπιστευτήκαμε και επιλέξαμε για τα προϊόντα μας.
Ο Λάμπρος και ο Άρης Χαρτάκης, πίστεψαν στην τρέλα μας, την αγκάλιασαν και το πάντρεμα αυτό επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις.
Κοινό μας όραμα, η εξέλιξη της φάρμας σε έναν θεματικό προορισμό με δραστηριότητες που θα καθιερώσουν τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, σε πάρκο σωματικής και ψυχικής αγωγής για μικρούς και μεγάλους.
Πραγματικές ανάγκες είναι μόνο αυτές που στηρίζονται σε ποιοτικά κριτήρια. Αυτά τα κριτήρια θα ανακαλύψουμε μαζί με τη βοήθεια επιστημονικά καταρτισμένων συνεργατών που θα σας υποδεχθούν σε λίγο καιρό στη φάρμα μας και θα μας βοηθήσουν μέσω της άθλησης, της συμβουλευτικής και της επαφής με τη φύση, να οδηγηθούμε σε better life αποτελέσματα.
STAY TUNED