Ευεξία, Ψυχαγωγία

Ζήστε το ταξίδι.

Ζούμε στην εποχή των smartphones και των φωτογραφιών. Το ταξίδι πλέον καταγράφεται από την αρχή μέχρι το τέλος του στο κινητό και οι φωτογραφίες από τον κάθε προορισμό είναι τόσες πολλές που μερικές φορές σε φέρνουν στην θέση να τις βλέπεις όταν γυρίσεις για να δεις πως πέρασες! Και να λες….καλέ πότε το είδαμε αυτό;;;;

Βασικά αν το καλοκεφτείς δεν την ζεις την εμπειρία στο 100% . Έμμονη ιδέα για κάποιους η τέλεια φωτογραφία ή selfie… που θα ανεβάσουν στα social media με την απαραίτητη προσθήκη τοποθεσίας και βέβαια καταγραφή της διάθεσης μας που δεν είναι άλλη από “χαρούμενη” εδώ “ευτυχισμένη” … εκεί … παραπέρα…. ?

Μην σκεφτείτε ότι σας κάνω την έξυπνη. Κι εγώ τα ίδια και χειρότερα κάνωμιας και από την μία βγάζω φωτό με το κινητό, βιντεάκια stories και ταυτόχρονα από την άλλη με την φωτογραφική κάμερα.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ζούμε έτσι το ταξίδι, μην κοροϊδευόμαστε.

Καλά τα smartphones. Καλή η τεχνολογία αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και ένα μέτρο και πιστέψτε με, στους πιο πολλούς δεν υπάρχει. Από αρχηγίες στο εξωτερικό θα σας πω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδιώτες έχουν κινδυνέψει στην προσπάθεια τους να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία. Άλλος δεν πρόσεξε το τραμ και τελευταία στιγμή τον τραβήξαμε, άλλος μας έκοψε την ανάσα πλησιάζοντας κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού για να βγάλει selfie και να φαίνεται το χάος από κάτω, για να μην αναφέρω την διάθεση κάποιου να πηδήξει από πόσα μέτρα ύψος για ένα καλό βίντεο.

Βέβαια θα πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι στην εποχή που ζούμε και με την χρήση των social media πολλοί βγάζουν χρήματα και μάλιστα πολλά από τέτοιες ενέργειες. Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημα στα social media μοντέλα με πολλούς followers ταξιδεύουν για να πουλήσουν αργότερα τις φωτογραφίες τους! Οπότε δεν έχουμε λόγο να διαφωνούμε πάρα μόνο να αγχωνόμαστε μέχρι να τους γυρίσουμε σώους και αβλαβείς.

Επίσης ο κάθε ταξιδιώτης έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει και να χαίρεται το ταξίδι του και όποιος κι αν είναι αυτός θα πρέπει να τον σεβόμαστε και να τον βοηθούμε να το πραγματοποιήσει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας! Ε και για να λέμε και την αλήθεια … το διασκεδάζουμε κι εμείς οι πιο “παλιοί” στο επάγγελμα με αυτή την “τρέλα” που επικρατεί!

Δική μας συμβουλή…ταξιδέψτε όπως σας αρέσει και κάντε ότι σας εκφράζει αλλά Παν μέτρoν….άριστον!

Στεφανία Γκιούργκα-imagination travel.

Εμπειρίες, εικόνες, αρώματα, μαγεία, μουσική, αναμνήσεις, νέες γνωριμίες, έρωτας, γάμος, επαναπροσέγγιση της ίδιας της ζωής.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Τα ταξίδια.

Ο πολυταξιδεμένος άνθρωπος είναι αυτός που προσεγγίζει την πεμπτουσία της ζωής με τον καλύτερο τρόπο.

Το imagination travel θα είναι μαζί μας με όμορφες συμβουλές και άρθρα για να εξασφαλίσει στα ταξίδια μας τη συνταγή της επιτυχίας. Η ίδια η ζωή άλλωστε είναι ένα όμορφο ταξίδι. Το ομορφότερο απο όλα. Γεμίστε λοιπόν τις βαλίτσες σας με χαμόγελο, καλή διάθεση και αισιοδοξία και φύγαμε.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Imagination Travel & Holidays ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Αντώνιο Παππά με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Με τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, τη μεθοδική εργασία, τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και την μεγάλη προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ταξιδιωτικό κοινό, έχουμε καταφέρει να συμπληρώσουμε μία εικοσαετία επιτυχημένης λειτουργίας και να κερδίσουμε μια αξιόλογη θέση στον ελληνικό τουρισμό, την οποία και αξιοποιούμε για το συμφέρον των πελατών μας.

Οι πολύχρονες και άριστες σχέσεις μας με όλες τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες μας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας στην εξασφάλιση των οικονομικότερων και ποιοτικότερων λύσεων για τα ταξίδια σας. Οι on line συνεργασίες μας με τους καλύτερους agents του εκάστοτε προορισμού είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εργασίας και έρευνας με μόνο σκοπό να πραγματοποιούμε ΣΩΣΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα ταξίδια που ονειρεύεστε!

Η εταιρία μας έχοντας σαν δεδομένο ότι απευθύνεται σε ένα σύγχρονο κοινό με νέες ανάγκες και απαιτήσεις φροντίζει πάντα για την σωστή και συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της τόσο του μόνιμου όσο και του εποχιακού έχοντας σαν στόχο να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την σωστή, γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας.

Με σεβασμό στις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις γρήγορες εξελίξεις της εποχής που ζούμε, τελειοποιούμε συνεχώς το σύστημά μας στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ανά τον κόσμο για νέες ιδέες που θα μας κρατήσουν πρώτους στην προτίμησή του ταξιδιωτικού κοινού.

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στην καρδιά της Δυτικής Αττικής, το Περιστέρι, σε ιδιόκτητα κτίρια (ισόγειο & 2ος όροφος) στην οδό Σαρανταπόρου 48 και η εταιρία είναι μέλος του τουριστικού οργανισμού HATTA.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• Οργανωμένα Ταξίδια
• Μεμονωμένα Ταξίδια
• Κρουαζιέρες
• Εξωτικά & γαμήλια ταξίδια
• Ταξίδια συλλόγων
• Ξενοδοχεία
• Κρατήσεις on line
• Bonus club πελατών

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

• Ανάπτυξη
• Ποιότητα
• Καινοτομία
• Ανταγωνιστικότητα
• Περιβάλλον
• Κοινωνική ευθύνη

Με εκτίμηση Αντώνιος Παππάς
& η ομάδα συνεργατών του Imagination Travel & Holidays

ΙMAGINATION TRAVEL – ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σαρανταπόρου 48, 121 34 Περιστέρι
ΑΦΜ: 044076784 ΔΟΥ: Α΄ Περιστερίου
Τηλ: 210 5775777 Fax: 2105751962

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *